Meny Lukk

Informasjon om fadderuka 2020

På tross av den globale pandemien prøver vi oss likevel forsiktig fram med en liten fadderuke. Uken vil foregå i syv grupper med diverse aktiviteter rundt omkring i Trondheim. Noen på dagtid, og noen på kveldstid. Under finner du en generell plan for ukene, i tillegg til en oppdatert dagsplan med mer detaljert informasjon om aktivitetene som nærmer seg. Om det er noe du lurer på, må du ikke nøle med å ta kontakt med gruppekontaktene eller faddersjef om nødvendig. På grunn av den spesielle situasjonen håper vi alle passer på å vaske hendene godt, og å sosialt distansere seg i tråd med myndighetene sine råd og retningslinjer.  Velkommen til Trondheim!


Kornoavettregler:

Hvis du viser symptomer på luftveisinfeksjon så må du dessverre holde deg hjemme, eventuelt gå hjem fra stedet du oppholder deg og holde deg hjemme fra arrangementer frem til du er symptomfri. Faddere har også rett til å sende deg hjem om du viser symptomer.

Har du vært i utlandet i dagene før fadderuken starter, krever vi 10 dagers karantene fra du kom hjem uavhengig av grønt eller rødt land. Dette for deres og de andre fadderbarnas sikkerhet.

Vi anbefaler alle å alltid ha med seg Antibac, har du glemt dette så spør gjerne en av fadderne dine, da de alltid skal ha litt til overs.

Når du kommer inn i en ny leilighet ser vi gjerne at du enten vasker hender grundig eller tar et pump med Antibac.

Du må avgi fullt navn hver gang du går inn i en leilighet. Dette på grunn av eventuell smittesporing.

Matservering blir gjort av faddere, du får dessverre ikke forsyne deg selv.

Får du en kopp med navnet ditt på, pass på denne så man ikke blander i løpet av dagen/kvelden!

Vis hensyn og ha det gøy!


Gruppekontakter (Om du ikke vet hvilken gruppe du hører til, ta kontakt med faddersjef):

Faddersjef Gruppe 1Gruppe 2:Gruppe 3:
Pål Høgåsen Manshaus Pål Høgåsen Manshaus Joar Hougen Lucas Lien
46786973 46786973 9947218293847788
Gruppe 4: Gruppe 5: Gruppe 6: Gruppe 7:
Lars Sandnes Jonas Mæland Sofie Helseth Martin Skage
95227445 41163452 48190520 95095514

Plan for dagen (13.08.20) :

18:00Togafest – Togafester innad i faddergruppene. Mer informasjon blir gitt igjennom Facebook.

Plan for uka:


Linjeforeningen Jump Cut:

Jump Cut er linjeforeningen for filmlinjene ved NTNU og feirer 10 år i 2020. Som linjeforeningen arbeider vi med å arrangere diverse sosiale aktiviteter for studentene i løpet av året, i tillegg til at vi har ansvar for fadderuka dere nå blir en del av. Blant høydepunktene i løpet av året arrangerer vi en tur til Åre i januar, og en større fest sammen med andre linjeforeninger i april. Men vi har normalt flere aktiviteter på gang hver måned. I tillegg til arrangementer drifter vi også en egen redaksjon som anmelder mye av det som blir vist på kinoene i Trondheim, i tillegg til å dekke festivaler landet rundt. Disse tekstene kan man også leses på denne nettsiden.

Om du er interessert i å bli medlem selges medlemskap siste dag i fadderuken. Og om du i tillegg skulle være interessert i verv som enten skribent, medlem av arrangementgruppen eller som styremedlem kan man melde seg til dette ved generalforsamlingen, som vi også arrangerer like etter at fadderukene er over.


Informasjon om Koronasituasjonen:

Nasjonal informasjon – Folkehelseinstituttet:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Lokal informasjon – Trondheim Kommune:
https://www.trondheim.kommune.no/korona-info/

Det kan også generelt være lurt å bytte fastlege om man planlegger å bli boende fast i Trondheim.
Informasjon om dette finner man her:
https://tjenester.helsenorge.no/bytte-fastlege?