Meny Lukk

Se heller noe annet

Let’s Be Cops – Regi: Luke Greenfield – Twentieth Century Fox

LETS-BE-COPS

https://www.youtube.com/watch?v=UKIAZjs__Xc

I starten av denne anmeldelsen har jeg lagt ved en link til traileren til Let’s Be Cops. Se den nå, så slipper dere å se filmen. Alt som kan være morsomt er med der, inkludert scener som ikke finnes i den ferdige filmen. Som regel er jeg i stand til å finne kvaliteter i selv den dårligste film, men her må jeg innrømme at det er vanskelig når det kommer til denne filmen. Noen situasjoner er morsomme, det er sant, men som en helhet fungerer ikke filmen i det hele tatt.

Ryan (Jake Johnson, New Girl) og Justin (Damon Wayans Jr., New Girl) er begge 30 år og har oppnådd lite eller ingenting i livet. På en gjenforeningsfest, hvor de er utkledd som politimenn, treffer de bunnen, men oppdager på tur hjem at folk ser på de med en ny respekt når de har på seg uniformen. De bestemmer seg for å late som om de er politimenn.

Jeg vet virkelig ikke hva mer jeg skal skrive. Kjemien mellom de to hovedrollene er ikke til stede, filmen har opptil flere unødvendige biroller som gjør ingenting for filmens konflikt eller narrativ. De er rett og slett kjedelige. Ikke er spenningen i filmen noe å rope hurra for heller. Alt sammen er ekstremt forutsigbart, og situasjonene duoen havner i fremstår ikke som realistisk, selv ikke i filmens eget univers.

Nei, se heller 21 Jump Street, 22 Jump Street eller samtlige Politiskolen-filmer om man på død og liv vil se politihumor. Til og med Politiskolen 7 – Oppdrag Moskva er bedre enn dette.

Relaterte innlegg