Meny Lukk

“Satanic Panic” – Surrealistisk, satanistisk splatter

[usr 3,5]

Det er ikke bare-bare å være Pizzabud, dette får den unge og uskyldige Samantha (Hayley Griffith) erfare på sin første dag på jobben. I et yrke der man er avhengig av tipsene man får inn, kaster hun seg på sjansen for å levere pizzaer i det ærverdige strøket Mill Basin, selv om dette er utenfor pizzasjappas leveringssone. Etter å ha levert godsakene, uten å bli tipset denne gangen heller, finner hun ut at hun har gått tom for bensin. Hun bestemmer seg derfor å gå tilbake for å kreve tips, slik at hun kommer seg hjem, det skulle hun aldri gjort.

Inne i huset foregår en samling av likesinnede satanister, som på denne kvelden skal frembringe en mektig demon, og det aller viktigste de trenger er en jomfru.

Dette er en svært underholdene film, som tar utgangspunkt i at alle rike og mektige mennesker har solgt sjelen sin til satan. Det er en grunn til at de har alt og slike som Sam, ikke har noen verdens ting. Filmen drives av en katt og mus lek, som i grunn ikke er særlig originalt, men med en del interessante og morsomme tvister på veien blir filmen uansett noe uforutsigbar likevel. Den er ikke nødvendigvis skummel, men heller ganske morsom og veldig gjennomført. Gode skuespillerprestasjoner, morsomme scenarioer, artig dialog, et klart skille mellom det gode og det onde, og en utrolig sjarmerende hovedkarakter, gjør denne filmen til den beste av filmene på Ramaskriks åpningsdag.

Så, om man ønsker en relativt enkel, gjennomført og underholdene film på en fredagskveld, anbefaler jeg denne på det sterkeste! 

Satanic Panic – Regissert av Chelsea Stardust; med  Rebecca Romijn, Arden Myrin og Hayley Griffith. Spilletid 1. 25m. Land: USA.

Relaterte innlegg