Meny Lukk

«Slow West» – Fornøyelig western

Jay (Cody Smit-McPhee) er en skotte som har emigrert til Amerika for å finne Rose (Caren Pistorius), som er kvinnen han elsker. Han må reise gjennom det farlig ville vesten, som er fylt med banditter og andre skumle mennesker. Han krysser spor med Silas (Michael Fassbender) (som også er en banditt), som er villig til å hjelpe Jay med å finne Rose. De ender opp i et kappløp med Silas sin gamle gjeng, ledet av Payne (Ben Mendelsohn), for å komme til Rose og hennes far først.

Slow West kan best beskrives som fornøyelig. Det er ingenting som er direkte galt med den, men det er heller ikke et mesterverk, det er bare en film som virkelig er verdt å få med seg hvis du liker å ha det gøy. De helt klart beste scenen er de mellom Silas og Payne. Fassbender og Mendelsohn viser igjen hvorfor de er blant mine favorittskuespillere.

Filmen er også fylt med mye god visuell humor. Det er alltid godt presentert, og ikke den «in-your-face. dette er humor!»-humor. Jeg har litt lyst til å fortelle om den beste vitsen, men det ville ødelagt vitsen, og det ville ha vært en massiv spoiler. Så bare se den.

Slow West er en fornøyelig og underholdene film som så absolutt er verdt å få med seg. Den kommer neppe på vanlig ordinær kino, men den kommer sikkert på Netflix om noen måneder. Så se den da.


Slow West – Skrevet og regissert av John Maclean.
Spilletid: 1 t. 24 m. Land: Storbritannia/New Zealand. 

Relaterte innlegg