Meny Lukk

Assassination Nation – Kosmorama 2019

Mean Girls, møter The Purge, møter Death Proof i denne utrolig underholdene tenårings-skrekkfilmen med et hardtslående budskap.

Lily (Odessa Young), Em (Abra), Sarah (Suki Waterhouse) og Bex (Hari Nef) er fire tilsynelatende vanlige moderne 18-åringer som går på high school, fester og snakker om gutter. Når over halvparten av byen de bor i blir utsatt for et hacker-angrep, så dukker det opp utrolig mange hemmeligheter som ingen trodde andre skulle få se. Dette fører tilslutt til totalt kaos og anarki.

Spennende bilder og et utrolig godt manus gjør filmen helhetlig veldig god, men det finnes flere problemer som kan gjøre at opplevelsen ikke blir optimal. Ting eskalerer utrolig kjapt, og mot slutten virker det som at filmskaperene ikke hadde nok tid så det bare skjer utrolig mye på en gang. Dessuten forsvinner eller dukker karakterer opp ut av det blå visse steder, noe som kan oppleves litt rart. Budskapet i filmen slår deg uansett i ansiktet og man kjenner man nesten blir rørt til tårer av girl power.

Det dukker også opp flere kjente fjes gjennom filmen som; Bill Skarsgård kjent fra IT og Castle Rock, Joel McHale kjent fra Community og selvfølgelig takker ikke Bella Thorne, kjent fra Disneys Shake it Up og Scream: The TV Series, nei til et småskittent indie-prosjekt.

Urealistisk, men utrolig underholdene, fremstilling av tematikk som er satt på spissen for å få frem et poeng, det liker vi.

Du kan få med deg Assassination Nation Lørdag 21:45 på Prinsen Kino.

Relaterte innlegg