Meny Lukk

Gosling vs Cooper

The Place Beyond the Pines – Regi : Derek Cianfrance – Focus Features

602885_10151557251030730_1125224188_n

Ryan Gosling og Bradley Cooper i samme film – ja, det må nevnes. For allerede i castinga oppfyller The Place Beyond The Pines en aldri så liten drøm hos mange småpiker, undertegnede inkludert.

The Place Beyond The Pines er en spennings- og dramafilm fortalt fra flere synsvinkler.

På den ene siden blir vi kjent med Luke (Gosling), en motorsyklist som driver med show og entertainment. Da Luke får nyss om at han har en sønn velger han å slutte som showman i håp om å kunne forsørge sønnen sin. I mangel på andre valgmuligheter ender Luke opp som bankraner, noe det viser seg at han egner seg godt til på grunn av hans ferdigheter på motorsykkel.

I den andre enden av historien blir vi kjent med Avery (Cooper), en fersk politimann som ender opp med å jakte på den beryktede motorsykkelraneren.

Filmen er veldig engasjerende, og til tross for overraskende lite action og sine 140 minutter i spilletid så rekker den aldri å bli kjedelig. På den negative siden skorter det litt på enkelte skuespillerprestasjoner. Gosling er like fenomenal som alltid, men dessverre faller Bradley Cooper litt igjennom i enkelte scener, og øyeblikk som kunne gitt gåsehud ender i stedet opp som noe helt ordinært.

Helt ordinært er likevel ikke det samme som dårlig. The Place Beyond The Pines er god og anbefales på det sterkeste. Med flere gode tvister ender filmen opp som en bra film, og kan uten tvil klassifiseres som over gjennomsnittet god underholdning.

The Place Beyond The Pines er underholdende og nervepirrende med flotte innslag av sårbarhet.

Relaterte innlegg