Meny Lukk

“Love Again”- Et manus til å spy av


Når Mira (Priyanka Chopra Jonas) flytter tilbake til byen 2 år etter at kjæresten hennes døde prøver hun å finne tilbake til sitt gamle liv og endelig komme over tapet. Mira sender nå meldinger til kjærestens gamle nummer hvor hun langer ut om sitt savn, sitt liv og hennes nye datingforsøk. Det gamle nummeret har nå fått en ny innehaver. Rob (Sam Heughan) er en britisk musikk-journalist som og har hatt sine problemer med kjærlighet. Når disse nye meldingene dukker opp blir han desperat for å finne ut hvem som sender dem.

Love Again er som dere sikkert allerede har fått med dere en romantisk komedie. La meg starte med romantikk først, eller heller mangelen på romantikk, for denne historien har ikke et snev av noen romanser som føles genuin. De to hovedkarakterene møtes kun fordi Rob stalket Mira. Han bruker informasjon som hun har sendt til sin døde kjæreste for å finne henne og forføre henne. Det er ikke romantisk, det er ekkelt. Hadde Rob blitt spilt av noen som ikke ser ut som en supermodell og Mira karakteren blitt skrevet som et normalt rasjonelt menneske så hadde denne filmen blitt en lang episode av Criminal Minds.

Filmen er heller ikke morsom på noen måte. De fleste vitsene er så enkle at man skulle trodd en datamaskin hadde generert dem. De hjelper heller ikke at karakterene som sier vitsene er flate kjedelige og enormt stereotypiske. Når jeg sier stereotypisk så mener jeg det virkelig også. Du har den hypre søsteren uten filter, du har den kåte homofile kollegaen, du har den sinte og kontrollerende sjefen og du har en kjendis som blir selvfølgelig dratt inn i kjærlihetsdramaet. Kjendis i denne filmens tilfelle er Celine Dion, manusforfatterne orka ikke dikte opp en kjendis så de gikk for en sangerinne mest kjent for sine ballader om sorg og kjærlighet. Snakk om å fremme originalitet.

Jeg kunne forlenget denne anmeldelsen med å snakke om regi, design, kamera, skuespill eller kanskje musikk. Men dessverre så er det ingen av disse som redder filmen på noen måte, de gjør den ikke litt bedre engang. Så jeg avslutter heller med å si at Love Again er en håpløs, uromantisk og direkte ekkel historie som aldri burde blitt prosjektert på et kinolerret.

Love Again regissert av Jim Strouse. Spilletid: 1 time og 44 minutter. Skuespillere: Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Celine Dion. Aldersgrense: Tillatt for alle

Relaterte innlegg