Meny Lukk

“My Hero Academia: World Heroes’ Mission” – engasjerende action fra start til slutt


Hvis du ser etter en fartsfylt animefilm med morsomme og engasjerende karakterer som i tillegg leverer på et emosjonelt nivå, trenger du ikke lete lengre enn til denne filmen. I My Hero Academia: World Heroes’ Mission møter vi Izuku Midoriya (Daiki Yamashita) og alle de andre klassekameratene hans fra U.A. High School. Når en ondsinnet organisasjon ved navn “Humarise” truer hele verdens befolkning av folk med særpreg (quirks) med å detonere bomber fulle av en livsfarlig gass, blir det opp til Midoriya og de fremste heltene i Japan å sette en stopper for planene deres. En desperat kamp mot klokken oppstår, og Midoriya, sammen med en annen gutt han møter på veien ved navn Rody Soul (Ryo Yoshizawa), må skyndte seg å desarmere gassbombene før det er for sent.

Før jeg satt meg ned for å se denne filmen, hadde jeg allerede en forkjærlighet for Midoriya og vennene hans fra U.A. High School. Selv om jeg bare hadde sett frem til halvparten av sesong 2 av serien filmen er basert på, var det ikke vanskelig å sette seg inn i dens handling. Humoren i filmen var den samme som i serien, og jeg kunne ikke annet enn å trekke på smilebåndene da jeg så de interessante og morsomme designene til de forskjellige karakterene igjen.

Kampscenene i My Hero Academia: World Heroes’ Mission var virkelig noe for seg selv. De var fartsfylte og visuelt vakre. Rett og slett imponerende å se på. I tillegg var musikken som akkompagnerte disse kampscenene, minneverdig og effektiv. Det var nesten så jeg nærmest fikk frysninger hver gang kjenningsmelodien fra serien begynte å spille. Særlig i filmens siste kampscene.

Introduksjonen av den nye karakteren Rody Soul var også noe filmen behandlet meget bra. Utviklingen han gikk igjennom i løpet av filmens handling, var både emosjonell og engasjerende. I tillegg fungerte han og Midoriya veldig bra sammen som et team. En følte virkelig med dem når de strevde med å kjempe mot Humarise.

Likevel var det noen småting ved filmen jeg reagerte litt på. Et av valgene en av hovedpersonene tar, virket litt merkelig for meg. Filmen hadde i tillegg en montasje jeg følte var en smule malplassert. Dette var likevel ikke noe som plaget meg så mye, og det ødela absolutt ikke min opplevelse av denne fabelaktige filmen.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission er virkelig en actionfylt og spennende film. Kampscenene er både vakre og engasjerende, og du føler virkelig for heltene fra start til slutt. Dette er absolutt en film som er verdt å se.

My Hero Academia: World Heroes' Mission: Regi av Kenji Nagasaki. Stemmeskuespillere: Daiki Yamashita, Ryo Yoshizawa, Nobuhiko Okamoto, Yûki Kaji. Spilletid: 1 time og 44 minutter. Land: Japan. Aldersgrense: 12 år.

Relaterte innlegg