Meny Lukk

“Night Teeth” – Halloween-cashgrab


Vampyrer i den moderne verden lever i hemmelighet blant folk, på grunn av en fredsavtale mellom dem og menneksene. Benny (Jorge Lendeborg Jr.) roter seg opp i konflikten som skjer mellom vampyrene og mennesker, da fredsavtalen er i fare. Benny må hjelpe et par jenter mot sin vilje, da han ikke er i stand til å stå imot deres vampyrkrefter. Filmen finnes på netflix og er en netflix orginal. Trolig i håp om å fange tilskuere i årets halloween-sesong.

Night Teeth” virker ikke helt som den vet hva den ønsker å være. Det er vanskelig å forstå motivasjonen til hvorfor Benny gjør det han gjør. Handlingene hans var ofte ikke sammensvarende med typen karakter han er. Mye av dette kommer av romantikken mellom Benny og Blair (spilt av Debby Ryan). Jeg forsøkte å henge med, men filmen ente opp med å dele seg i to basert på hvilken versjon av Benny vi fikk.

Til tider ble jeg forvirret da jeg ikke helt viste hva poenget med tidligere hendelser var, da de ikke hadde noe konsekvens videre. Mye av det de bygget av konflikt og spenning endte opp litt menings løst. Men selv for at fortellingen ikke var så sammenhengende var jeg ganske oppmerksom på Jorge Lendeborg Jr. sin opptreden og håper å se han i kommende prosjekter. Visuelt sett var filmen også ganske fin.

Jeg vil vegre meg fra å anbefale denne filmen til andre. Jeg vil heller anbefale å ikke se denne filmen. Night Teeth virker mer passende som bakgrunns materiale imens du gjør andre ting. Selv om filmen var god visuell og hadde godt skuespill, er problemene i narrative litt for vanskelig å overse. Personlig ville jeg nok fjernet det romantiske forholdet mellom Benny og Blair.

Filmen mistet mye av fokuset fra å være en action-triller, som var veldig distraherende. Den merkes som et billig forsøk på å fange så mange tilskuere innen halloween sesongen som mulig ved å lokke dem med vampyrer. Det fins bedre alternativer til halloween film enn Night Teeth.

Night Teeth. Regissert av Adam Randall. Skrevet av Brent Dillon. 
Med Jorge Lendeborg Jr. og Debby Ryan. År: 2021. Tilgjengelig for strømming på Netflix

Relaterte innlegg