Meny Lukk

Oscarprognosen 2022: Beste bi- og hovedrolle (kvinner)

I kategorien for beste kvinnelege hovudrolle og beste kvinnelege birolle finn ein store og kjende namn som Jessica Chastain og Nicole Kidman, men også skodespelarar som er nominert for fyrste gong, deriblant Kristen Stewart er ein av førehandsfavorittane for si rolle som Prinsesse Diana. To vanskelege kategoriar å avgjere: les Truls og Magnus sine førehandsgjetningar under.


BESTE KVINNELIGE BI-ROLLE

Magnus:

Dette er også en av kategoriene som så å si er sikkert. Ariana DeBose vil mest sannsynlig vinne for hennes rolle i West Side Story. Hun har vunnet absolutt alt hun kan vinne hittil, og jeg tror ikke Oscar-utdelingen vil være annerledes. 100% fortjent.

Tror vinner: Ariana DeBose for West Side Story

Håper vinner: Ariana DeBose for West Side Story

Truls:

De nominerte i år er Jesse Buckley for The Lost Daughter, Ariana Debose med West Side Story, legenden Judi Dench I Belfast, Kirsten Dunst for storfilmen The Power of the Dog, og Aunjanue Ellis for King Richard. Til tross for sterke prestasjoner over hele brettet er denne spikret. Ariana Debose tar denne uten stor konkurranse.

Tror Vinner: Ariana Debose for West Side Story

Håper vinner: Aunjanue Ellis for King Richard 


BESTE KVINNELIGE HOVEDROLLE

Magnus:

Enda en ny spennende kategori hvor alt kan skje. Favoritten er Jessica Chastain for The Eyes of Tammy Faye og etter alle prisene hun har vunnet for den rollen så er det vanskelig å si noe annet. Nicole Kidman i filmen Being the Ricardos har også gode sjanser her, men virker som at Chastain er et trygt valg. Favoritten min derimot er ikke noe spørsmål, Kristen Stewart for Spencer fortjener prisen for hennes nydelige skuespillerprestasjon som Princess Diana.

Tror vinner: Jessica Chastain for The Eyes of Tammy Faye

Håper vinner: Kristen Stewart for Spencer

Truls:

En thriller av en pris har vi i vente når det kommer til beste kvinnelige hovedrolle ved 2022 utgaven av oscar. I smeltedigelen av talent finner vi: Jessica Chastain i The Eyes of Tammy Faye. Olivia Coleman med The Lost Daughter, Penelope Cruz med Parallel Mothers, Nicole Kidman i Being the Ricardos og sist, men absolutt ikke minst Kristen Stewart i Spencer. Som Magnus har påpekt så kan denne kategorien gå hvor som helst. I den anledningen så skal jeg være så vågal at jeg spår en upset.

Tror Vinner: Kristen Stewart for Spencer

Håper Vinner: Kristen Stewart for Spencer

Relaterte innlegg