Meny Lukk

Vekas straumetips – “The Book of Boba Fett”


The Book of Boba Fett fortsetter historien fra The Mandalorian. Serien tar for seg fortellingen til fan favoritten Boba Fett, og hva han driver på med, samt tilbakeblikk. Boba Fett forsøker å bygge opp sitt eget “underverden-imperie”. Den bygger på hva Boba Fett gjorde før og etter hendelsen fra The Mandalorian. Det er derimot mange som er ute etter han og territoriet hans, så Boba Fett må kjempe for å holde plassen han har skapt seg selv. Serien finnes på Disney+ sin strømmetjeneste.

Serien er spennende og det er mye den bygger på til Star Wars-universet. Det er kule kampscener, utbygde karakterer og kjente karakter kommer tilbake. Om man kjenner til Star Wars universet vil det være mange steder å tenke “det er jo han der”. Kjenner du dem ikke igjen blir det ikke påvirke seeropplevelsen heller. Musikken i serien er helt på topp. Den får til å rive deg med i spenningen, særlig er åpningsstykket en som setter deg rett i stemningen og hyper deg opp til episoden. Temuera Morrison er den perfekte personen til å spille den kalkulerte hodejegeren Boba Fett. Han fanger den følelsen Star Wars fans vil kalle karakterens råe natur. Serien får deg til å be etter mer hver episode og jeg ser frem til fortsettelsen av Disney sin Star Wars satsning fremover. Det som jeg derimot føler ikke er så bra er at serien bygger mye på The Mandalorian. Om man ikke har sett den vil mange av karakterene og situasjonen virke ukjente eller forvirrende. Hovedplottet er direkte knyttet til The Madalorian, så man må se The Mandalorian før man ser The Book of Boba Fett, for å forstå hva som foregår.

Jeg vil sterkt anbefale denne serien til alle. Jeg vil derimot sterkt oppfordre til å se The Mandalorian først. Om du er en Star Wars fan vil denne serien virkelig nå over forventningene. Serien er passende for unge og voksene, Det er også en serie som er flott å se med andre, da det er mange detaljer man fort kan gå glipp av. Det er en serie man fort kan inkludere i et Star Wars maraton. Serien er også veldig bra å se på egenhånd. Serien tar seg best ut med et godt lydanlegg for å virkelig oppleve filmen.

The Book Of Boba Fett - Regi av Jon Favreau. Medvirkende: Temuera Morrison, Ming-na Wen og Frank Trigg. Land: USA, Spilletid: 7 episoder. Strømme sted Disney+ 

Relaterte innlegg