Meny Lukk

Kosmorama: Hundreds of Beavers – Looney Toons med bevere


Jean Kayak er en stolt applejack brygger og salgsmann, men alt går i dass når bevere saboterer hele opperasjonen hans. Han blir tvunget til å klare seg selv i et tøft vinterlandskap, han må lære seg å jakte og fange dyr i skogen for å komme seg tilbake til toppen. Jean møter nye venner og fiender gjennom sitt eventyr gjennom skogen.

Dette er en helt vill film, en hver sving den tar er uventet og den spiller opp humoren til 11. Den kan føles litt treig i starten men absolutt alt den viser deg har en betydning til senere, og til slutt vil alt gi mening. Som sagt spiller den hardt på humoren, selvfølgelig er humor subjektivt men hvis du som mange andre som satt i salen med meg har sett Looney Toons før vil du føle deg helt hjemme her. Slapstick humoren er på plass og i beste velgående, Ryland Brickson Cole Tews spiller rollen som Jean Kayak perfekt, med alle ansiksutrykkene hans spot on, nesten som om han selv er animert.

Denne filmen er definitivt å anbefale hvis du savner tidene å sette deg ned og se tegneserier på en søndags morgen. Filmen tar seg veldig lite seriøst og vil ta deg til steder du aldri hadde forventet, så hvis du føler for å se en helt vill film som kommer til å få deg til å få kramper av å le så mye så er denne definitvt å anbefale. God fornøyelse på det høyeste!

"Hundreds of Beavers" regissert av Mike Cheslik. Skuespillere: Ryland Brickson Cole Tews, Wes Tank, Olivia Graves. Spilletid: 108min. Land: USA

Relaterte innlegg