Meny Lukk

Oscarprognosen 2022: Beste bi- og hovedrolle (herrer)

I fjor sjokka akademiet alle saman då dei til fordel for Anthony Hopkins lot den avdøde Chadwick Boseman i stikken når han ungjekk statuetten. Kjem ein like stor ‘upset’ til å skje i år også? Det trur verken Truls eller Magnus noko på.


BESTE MANNLIGE BI-ROLLE

Magnus:

Her står det enkelt og greit mellom to stykker. Han ene har vært favoritt til å vinne helt siden filmen ble sluppet på Netflix i November, altså Kodi Smit-McPhee for The Power of the Dog, men etter SAG, BAFTA og Critic’s Choice så er det blitt en ny sikker vinner. Troy Kotsur for CODA. Jeg både tror og håper Kotsur vinner.

Tror vinner: Troy Kotsur for CODA

Håper vinner: Troy Kotsur for CODA.

Truls:

Årets nominerte består av Ciaran Hinds for Belfast, Troy Kotsur i Coda, både Jesse Plemons og Kodi Smith-Mcphee i The Power of the Dog og til slutt tidligere vinner J.K. Simmons med Being the Ricardos. Denne kategorien står med en sikker vinner her. Jeg hadde blitt overrasket skulle han miste prisen til en av de andre!

Tror Vinner: Troy Kotsur for Coda

Håper Vinner: Kodi Smith-Mcphee for The Power of the Dog


BESTE MANNLIGE HOVEDROLLE

Magnus:

Kanskje en av de mest sikre kategoriene i årets utdeling. Denne vinner Will Smith for hans fantastiske prestasjon i King Richard. Han har vunnet alle prisene han kan vinne for denne rollen og 27. Mars tar han endelig med sin første Oscar statuett hjem.

Tror vinner: Will Smith for King Richard

Håper vinner: Will Smith for King Richard

Truls:

En stjernepakket samling av store skuespillere fyller årets nominasjoner. Storfavoritten Will Smith med sin King Richard. Benedict Cumberbatch for The Power of the Dog.  Javier Bardem i Being the Ricardos. To ganger oscar vinner Denzel Washington i The Tragedy of Macbeth og til slutt Andrew Garfield for tick, tick…Boom. Mange spår Will Smith til å stikke av med den gjeve prisen, og det er vanskelig for meg å ikke trekke han frem. En upset er ikke utenkelig, men veldig usannsynlig

Tror Vinner: Will Smith for King Richard

Håper Vinner: Denzel Washington for The Tragedy of Macbeth

Relaterte innlegg