Meny Lukk

“Pus med støvler: Et siste ønske” – Legenden er tilbake!


Den fekteglade katten med støvlene og kappa er endelig tilbake på det store lerretet. Etter å ha tilsynelatende dødd mens han reddet en landsby fra en diger steinkjempe, finner Pus med støvler (Antonio Banderas) ut at han nå har brukt opp 8 av de 9 livene han hadde. For denne eventyrlystne katten kommer nyheten om at hans reiser snart kan være ved veis ende svært brått på. Når han imidlertid overhører Gullhår (Florence Pugh) og gjengen hennes snakke om et kart som kan lede til ønskestjernen, øyner han en mulighet for å få tilbake livene hans. Sammen med både gamle og nye venner, begir Pus med støvler seg ut på et nytt eventyr, vel vitende om at det kan bli hans siste.

Pus med støvler har ikke vært å se på det store lerretet siden 2011, og det er en glede for meg å si at denne nye filmen, slik som den forrige, absolutt ikke skuffer. Denne actionfylte og til tider ganske morsomme fortsettelsen av sagaen om den eventyrlystne katten har noe å tilby alle og enhver. Med fantastisk animasjon og en engasjerende handling, vil den ikke slippe taket i deg før filmens aller siste sekunder.

De tekniske aspektene ved denne filmen var helt supre. Animasjonen var fantastisk og musikken, dog en smule forglemmelig, passet veldig bra til de mer actionfylte og tyngre scenene i filmen. Den visuelle stilen til Pus med støvler: Et siste ønske kunne til tider nærmest virke 2D-animert ut. I tillegg var den norske dubben av filmen meget bra gjennomført, der Christoffer Staib i rollen som den titulære katten med kappa, kom ut som min soleklare favoritt.

Karakterene i Pus med støvler: Et siste ønske fungerte også veldig bra sammen. Jack Horner (John Mulaney), som er den store skurken i filmen, var svært underholdene, om ikke litt vel endimensjonal. Det var spesielt gøy å se alle de forskjellige situasjonene filmens karakterer endte opp i og hvordan de klarte å komme seg ut av dem.

Det var likevel noen få aspekter ved denne filmen jeg reagerte litt på. Skurken i filmen var som nevnt litt vel endimensjoal, og slutten kunne virke litt antiklimatisk. Den hadde også en tendens til å gjenta vitser om og om igjen. Likevel var filmen svært underholdene fra start til slutt, og det var gøy å se de forkjellige karakterene håndtere hverandre og de gærne situasjonene de befant seg i.

Pus med støvler: Et siste ønske er en meget god film. Den engasjerende handlingen og de underholdene karakterene vil holde på oppmerksomheten din fra start til slutt. Dette er en film jeg absolutt kan anbefale.

"Pus med støvler: Et siste ønske" regissert av Joel Crawford og Januel Mercado. Med: Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh og John Mulaney. Spilletid: 1 time og 40 minutter. Aldersgrense: 6 år. På kino: 9. desember.

Relaterte innlegg